Για κακούργημα ο γυμνασιάρχης που παρενοχλούσε 14χρονη μαθήτρια


Προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Οκτωβρίου ζήτησε και πήρε ο 56χρονος διευθυντής Γυμνασίου της Ρόδου που εμφανίστηκε... αυτοβούλως στην ανακρίτρια, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που του άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών.

Η δικαστική έκβαση που θα έχει η υπόθεση θα κρίνει και την εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του γυμνασιάρχη, αφού το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο στη Σύρο θα περιμένει τι θα προκύψει από την απολογία του για να αποφασίσει αν θα απολυθεί ή όχι. Στο μεταξύ, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έθεσε τον 56χρονο διευθυντή σε προσωρινή αναστολή ενός μηνός.

Ο ίδιος ο εκπαιδευτικός αρνείται ότι παρενόχλησε την ανήλικη μαθήτρια και απέδωσε όσα του καταλογίζονται σε παρεξήγηση λόγω της... αυξημένης κοινωνικότητάς του! Πάντως, οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου που ερεύνησαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα τις καταγγελίες της 14χρονης μαθήτριας έχουν παραδώσει στον εισαγγελέα ανηλίκων αρκετά στοιχεία. Ο υπολογιστής που είχε στο γραφείο του ο 56χρονος γυμνασιάρχης κατασχέθηκε και εστάλη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ερευνηθεί.
Πηγή: protothema

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!