Σκότωσε το διαρρήκτη με καραμπίνα στο Σχηματάρι

 
 

64χρονος ιδιοκτήτης εργοταξίου στο Σχηματάρι Βοιωτίας, πυροβόλησε χθες το μεσημέρι κατά δύο ημεδαπών, ηλικίας 58 και 42 ετών, οι οποίοι εισήλθαν στο εργοτάξιο με σκοπό την κλοπή
 
Ο 58χρονος τραυματίσθηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
 
Συνελήφθη ο 64χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ο 42χρονος με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο
 
Συνελήφθησαν, χθες (04-08-2013) το μεσημέρι, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση 58χρονου ημεδαπού καθώς και ένας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 16:00΄ το μεσημέρι, ο 58χρονος μαζί με τον 42χρονο εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο στον υπαίθριο χώρο εργοταξίου ιδιοκτησίας του 64χρονου στο Σχηματάρι, με σκοπό την κλοπή .

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης, που κατοικεί στην Αθήνα και είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα διάρρηξης, που βρισκόταν στο χώρο του εργοταξίου, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των δύο ατόμων πήρε την καραμπίνα που είχε εκείνη τη στιγμή στο γραφείο του, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα  τον 58χρονο στο αριστερό του πόδι.

Ταυτόχρονα ακινητοποίησε και τον νεαρότερο δράστη.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνελήφθη ο 64χρονος ιδιοκτήτης του εργοταξίου καθώς και ο 42χρονος ημεδαπός.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας