Ακόμη δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 


Ακόμη δύο συλλήψεις ατόμων στη Χαλκίδα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Δύο (2) ημεδαποί κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (02-08-2013) απογευματινές και βραδινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 47 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες περίπου στις 17:30΄ το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη ο 28χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1,9) γραμμαρίων και
  • μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (6,6) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, χθες περίπου στις 22:00΄ το βράδυ και πάλι σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη ο 47χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ., διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (6,7) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας