Θέλουν να κλείσουν το εκκλησάκι της Κοίμησης της Θεοτόκου που βρίσκεται στην περιοχή Της Αυλίδας πριν από τον Άγιο Γεώργιο ( στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου)


Σήμερα 15 Αυγούστου Γιορτάζεται σε όλη τη χώρα με σεβασμό Κ θρησκευτική ευλάβεια η Κοίμηση της Θεοτόκου , της προστάτιδας μητέρας του Χριστού κ όλης της ανθρωπότητας.

Με λύπη Κ πόνο θέλω να αναφέρω ότι το ιδιωτικό εκκλησάκι της κοίμησης της Θεοτόκου που βρίσκεται στην περιοχή Της Αυλίδας πριν από τον Άγιο Γεώργιο ( στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου) Έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων που θέλουν να το κλείσουν κ να σταματήσουν τη λειτουργία του.

Μια ομάδα ανθρώπων Μαζί με τον Σεβάσμιο Πατήρ Απόστολο παρακούοντας τις εντολές Άνοιξαν το εκκλησάκι κ τελέστηκε κανονικά εσπερινός κ θεία λειτουργία στη μνήμη της Κοίμησης της Θεοτόκου Κ μάλιστα το βράδυ

Παραμονή της εορτής έγινε ένα μικρό πανηγύρι όπου βοήθησαν οι λίγοι πιστοί που παρευρέθηκαν για να κυλίσει ήρεμα κ όμορφα η βραδιά.

Όπως πληροφορήθηκα Αύριο πρόκειται να κλείσουν την εκκλησία με ένταλμα κ να προβούν σε αυτόφωρες συλλήψεις.

Παρακαλώ τους Πιστούς Χριστιανούς Κ πάνω από όλα Ανθρώπους της περιοχής μας από όλες τις ενορίες να παραβρεθούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας έξω από το Εξωκλήσι της κοίμησης της Θεοτόκου για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε το κλείσιμο του Ναού.

Από εχθες μαζεύουμε υπογραφές ώστε να κρατήσουμε ανοιχτό το εκκλησάκι.

Εύχομαι η παναγία Να μας βοηθήσει όλους κ να γίνει το θαύμα ώστε να αποτραπεί αυτή τη βάρβαρη πράξη.

Παρακαλώ Κοινοποιήστε το.


Morfoula Xa

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό