ΧΩΡΑ … < ΑΝΑΠΗΡΩΝ>Επιστολή αναγνώστη για τα μαϊμού επιδόματα


2012-09-11

ΧΩΡΑ … < ΑΝΑΠΗΡΩΝ>
 

Είναι σχεδόν σαν εθνικό σπορ .χιλιάδες άνθρωποι παραποιούν τα στοιχεία που αφορούν την προσωπική τους κατάσταση και εξασφαλίζουν μόνιμη οικονομική ενίσχυση με δημόσιο χρήμα!
Τα παραδείγματα είναι πολλά η Αγρότες δηλώνουν πολλαπλάσια έκταση και υπερβολική στρεμματική απόδοση , νοθεύουν το προϊόν τους και παραποιούν στοιχεία στο ζύγισμα .η Κτηνοτρόφοι αναφέρουν πολλαπλάσια ζώα από όσα έχουν στην πραγματικότητα .
Εργαζόμενοι η άνεργοι υπογράφουν ότι μετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης έναντι ενός τμήματος της αποζημίωσης που θα εδικαιούντο αν πράγματι μετείχαν .
Ασθενείς επικυρώνουν συνταγές που δεν πήραν .
 Πρόκειται για ενδημικά φαινόμενα σε μια κοινωνία της οποίας κάποιες ομάδες ζούσαν επιδοτούμενες για παραγωγή που δεν είχαν .
Εκεί όμως που η ΕΛΛΑΔΑ διεκδικεί το ρεκόρ είναι στη χορήγηση αναπηρικών συντάξεων.
Τα περιγράφουν κατά καιρούς τα όργανα της στις εκθέσεις τους το ελεγκτικό συνέδριο , ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας Διοίκησης , ο Συνήγορος του Πολίτη .
Ειδικά οι ανάπηροι -μαϊμούδες τείνουν να γίνουν κάτι σαν μασκότ των ασφαλιστικών ταμείων Σχεδόν το 15% των καταβαλλόμενων συντάξεων έχει χορηγηθεί για λόγους προσωπικής αδυναμίας που σχετίζεται με κάποιο σωματικό η νοητικό πρόβλημα .
 Είμαστε χώρα αναπήρων ;
Όχι !
Απλώς εκτός από τους πραγματικούς δικαιούχους αναπηρικών συντάξεων υπάρχουν και όσοι καθίστανται δικαιούχοι με απάτη . φτάνουμε έτσι σε <<θαύματα >> Συνταξιοδοτούμενοι ως τυφλοί βλέπουν το φως τους και εργάζονται ως οικοδόμοι , και ανάπηροι χωρίς πόδια παίζουν ποδόσφαιρο !! Είναι το εξοργιστικό αποτέλεσμα μιας βιομηχανίας που έχει εγκατασταθεί στο ελληνικό σύστημα πρόνοιας και κατασκευάζει ψεύτικες προϋποθέσεις αναπηρίας - με το αζημίωτο βέβαια .
Ειδικές επιτροπές που συγκροτούνται επί τούτοις ορισμένες φορές γνωμοδοτούν για την δήθεν ανίατη κατάσταση προσώπων προκειμένου να τους χορηγηθεί σύνταξη Κυκλώματα <<αρμοδίων >>που δρουν στον κρατικό μηχανισμό παραποιούν στοιχεία και υποκλέπτουν προνοιακά επιδόματα .
Συχνά Μάλιστα οι ψηφοθηρικές επιδιώξεις εμπλέκουν και το πολιτικό σύστημα σε αυτό το <<παιχνίδι>> Η Πολιτεία μένει απλός θεατής απέναντι στα φαινόμενα εξαπάτησης της , παρ’ ότι τα γνωρίζει .
Αυτή η δραστηριότητα σε καιρούς λιτότητας και περικοπών είναι ευθέως εγκληματική Συνιστά κλοπή κοινωνικών πόρων τους οποίους στερούνται άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα αναπηρίας .
Γι αυτό είναι καιρός να παταχθεί αμείλικτα αυτό το φαινόμενο .
Να τιμωρηθούν αυστηρά όσοι μετέχουν στους μηχανισμούς εξαπάτησης Και φυσικά να επιστραφούν τα καταβληθέντα ποσά των συντάξεων που είχαν εξασφαλίσει οι εικονικοί ανάπηροι.
 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας