Τραγωδία στην Αλίαρτο, δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους


Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι της Κωπαΐδας κοντά στην Αλίαρτο.

Στο αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση από Ορχομενό προς Αλίαρτο επέβαιναν άλλα τρία άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με υποθερμία.

Τα θύματα του τροχαίου είναι ηλικίας 17 και 22 χρόνων, κάτοικοι Αλιάρτου.

Η παρέα των νεαρών επέστρεφε από διασκέδαση σε κοντινό χωριό της περιοχής.

Η τραγωδία θα έπαιρνε διαστάσεις αν τη στιγμή της πτώσης του ΙΧ στο αρδευτικό κανάλ,ι δεν περνούσε τυχαία κάτοικος της περιοχής (αγρότης), ο οποίος έσπευσε με αγροτικό μηχάνημα να τραβήξει από το ποτάμι το ντελαπαρισμένο όχημα και να καταφέρει τελικά να σώσει στη κυριολεξία τα τρία υπόλοιπα παιδιά και να ανασύρει νεκρούς τον οδηγό του οχήματος και ένα ακόμη παιδί που καθόταν στο πίσω κάθισμα του μίνι κούπερ.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη ενώ το δυστύχημα δεν είναι το μόνο που έχει σημειωθεί στο οδικό δίκτυο της Κωπαΐδας στην περιοχή.

 


 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Αλίαρτο Βοιωτίας
Σήμερα, (03-08-2013), περίπου στις 06:30΄το πρωί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 17, 19, 17 και 16 ετών, κινούμενο επί της εσωτερικής επαρχιακής οδού Ορχομενού – Αλίαρτου, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πτώση του σε αρδευτικό αύλακα.
Από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 22χρονος οδηγός του και ο ένας από τους δύο 17χρονους, ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες διεκομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλίαρτου και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των θανόντων.
Ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.
 
 
 
 
 
 
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό