Η ΕΑΒ εγγυάται την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Πυροσβεστικών Αεροσκαφών


Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε.) εγγυάται για άλλη μία χρονιά την επιχειρησιακή ετοιμότητα του συνόλου των Πυροσβεστικών μας Αεροσκαφών.
Στη φωτογραφία -ανάμεσα σε πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας- 35 από τους εργαζόμενους της ΕΑΒ που εργάστηκαν για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη την περίοδο της συντήρησής τους. Υπό την υπεύθυνη και συστηματική καθοδήγηση της Διοίκησης της εταιρείας, οι εργαζόμενοι πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην αποστολή τους. Τώρα, κλιμάκιο των εργαζομένων συνεχίζει το έργο της ΕΑΒ στην Ελευσίνα, για την καθημερινή υποστήριξη του έργου των πιλότων και γενικότερα του πυροσβεστικού σώματος.
Άλλοι 1355 εργαζόμενοι της ΕΑΒ δεν φαίνονται στη φωτογραφία. Ωστόσο ο ρόλος τους ήταν και είναι εξίσου σημαντικός για την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρείας προς την Πολεμική μας Αεροπορία αλλά και τη διεθνή αγορά.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας –με αίσθημα υπερηφάνειας για την αποστολή του και συναίσθηση ευθύνης τόσο απέναντι στη συντεταγμένη Πολιτεία όσο και στους Έλληνες Πολίτες- μένει προσηλωμένο στο έργο του παρά τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες.
Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στέκονται πάντα κατά απόλυτη προτεραιότητα στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχονται καλές προσγειώσεις στους πιλότους και καλή επιτυχία στους πυροσβέστες μας τη δύσκολη αυτή περίοδο.



http://viotianet.gr/?p=11577

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας