Σε πλήρη εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών δραστών ένοπλης ληστείας, στο υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Οινοφύτων


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (05-07-2013) το πρωί, αφαίρεσαν, με την απειλή όπλων, χρηματικό ποσό από το υποκατάστημα ΕΛ. ΤΑ. Οινοφύτων Βοιωτίας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 09:00΄ το πρωί, οι δύο από τους δράστες εισήλθαν στο υποκατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, ενώ στα χέρια τους φορούσαν γάντια.
 
Στη συνέχεια με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (1.000) περίπου ευρώ και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε και τρίτος συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
 
Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο, στη θέση «Κέσσερι» Οινοφύτων Βοιωτίας.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί, βραδινές ώρες, από την περιοχή της Νέας Ιωνίας Αττικής.
 
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας