«Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι και να σας πνίξει»



Συγκλονίζει το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του ο Νίκος Τζιανής, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε με τη σύζυγό του.
Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λάρισα εύχεται σε όλους όσους έφεραν σε αυτή την κατάσταση τον ίδιο αλλά και τον ελληνικό λαό το αίμα του να γίνει ποτάμι και να τους πνίξει.
«Δεν μπορώ πλέον να κοιτάξω τους ανθρώπους στα μάτια από ντροπή» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ καλεί τους Έλληνες να «ξυπνήσουν και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους».
Το χρονικό της τραγωδίας
Ήταν πρωί της Πέμπτης όταν η τραγική είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζοντας τους κατοίκους της Λάρισας και όχι μόνο.
Ο Νίκος Τζιανής βάζει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στη συνοικία της Νεάπολης στην οποία διέμενε με τη σύζυγό του.
Όπως αναφέρει το larissanet, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και κρατούσε καλά κρυμμένες τις ευαισθησίες του. Τις αγωνίες και το πάθος του τις έβγαζε το τελευταίο διάστημα μέσα από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ήταν μέλος της συντονιστικής επιτροπής του νομού Λάρισας. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο άνθρωπος αυτός θα έδινε με τον τρόπο αυτό τέλος στη ζωή του.



http://www.eviaroom.gr/?p=46267

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό