Ληστές εκτέλεσαν 5χρονο γιατί έκλαιγε στην αγκαλιά της μητέρας του


Το παιδί ικέτευε για τη ζωή τη δική του και της μητέρας του.
Ληστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ 5χρονο αγοράκι, πυροβολώντας το στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, γιατί «έκλαιγε πολύ»...
Το περιστατικό, που προκαλεί σοκ, έγινε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, το βράδυ της Παρασκευής.
Οι κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό του παιδιού, ζητώντας χρήματα.

«Τους δώσαμε 3500 ρεάλ (1550 δολάρια). Ήταν ανυπόμονοι και ζήτησαν κι άλλα. Τους δώσαμε άλλα 1000 ρεάλ, αυτά ήταν όλα τα χρήματα που είχαμε» περιγράφει η 24χρονη μητέρα.
Τρομοκρατημένος ο μικρός, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει, εκλιπαρώντας τους αδίστακτους κακοποιούς να μην σκοτώσουν εκείνον και τη μητέρα του. Η απάντησή τους ήταν ακαριαία. Οι δράστες πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 5χρονο, γιατί, φοβήθηκαν ότι το κλάμα του θα ανησυχούσε τους γείτονες και θα γινόντουσαν αντιληπτοί.
«Το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και να συλληφθούν οι ένοχοι. Μετά θα επιστρέψουμε στην Βολιβία. Ήρθαμε εδώ για καλύτερες δουλειές και το μόνο που βρήκαμε ήταν βία» δηλώνει ο 28χρονος πατέρας.
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει την οργή των Βολιβιανών που ζουν στη Βραζιλία, μιας και οι Γιουναρίκο είναι μετανάστες από τη Βολιβία και μετακόμισαν πριν από έξι μήνες στο Σάο Πάολο, προκειμένου να εργαστούν. Μετά το τραγικό περιστατικό δεκάδες άτομα διαδήλωσαν έξω από το σπίτι της άτυχης οικογένειας.πηγή: protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Ιατροί & υπηρεσίες στο ΠΕΔΥ Οινοφύτων