Συνελήφθη 30χρονος για κλοπή - διάρρηξη σε φαρμακείο στη Χαλκίδα


Ο δράστης έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. την ώρα που έβγαινε από το φαρμακείο και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από πεζή καταδίωξη
Κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία, χρηματικό ποσό, διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλα κ.α.
Συνελήφθη, σήμερα (08-07-2013) τα ξημερώματα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας , ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 02:30΄τα ξημερώματα, ο 30χρονος εισήλθε, παραβιάζοντας παράθυρο, σε φαρμακείο ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής στην πόλη της Χαλκίδας και αφαίρεσε τέσσερα (4) κουτιά που περιείχαν ναρκωτικά δισκία, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα και χαρτονομίσματα.
Ο δράστης βγαίνοντας από το φαρμακείο, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και τράπηκε πεζός σε φυγή. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο 30χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
  • Τα ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό που είχε μόλις αφαιρέσει από το φαρμακείο, τα οποία αποδόθηκαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια,
  • διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μία κουκούλα,
  • μία μπλούζα και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό