Θανατηφόρο τροχαίο στο 16ο χλμ Σχηματαρίου - Χαλκίδας....


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας
Αναζητείται ο οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου
 
Χθες, (07-07-2013), περίπου στις 16:25΄το μεσημέρι, στην 15,8 χ/θ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Σχηματαρίου - Χαλκίδας, βρέθηκε νεκρός ένας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άνδρας.
Σύμφωνα με την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του συμβάντος, αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του ανωτέρω άνδρα προκλήθηκε συνεπεία τροχαίου ατυχήματος.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων που περισυνελέγησαν από τον τόπο του ατυχήματος, προέκυψε ότι ο θανών παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, την ώρα που περπατούσε προωθώντας το ποδήλατό του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
 
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά την παράσυρση του θανόντα, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψή του, στα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορρού, ενώ σε εξέλιξη παραμένει η διαδικασία ταυτοποίησης του θανόντα.
 
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα. Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά το πέρας των ερευνών, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό