ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ - ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ VIP ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ‏


Τέτοιες φιγούρες έκανε και ο Λαυρεντιάδης στη Σύμη...Στη γραφική παραλία του Αρκουδίου στην Ηλεία οι επισκέπτες και οι λουόμενοι συχνά παρακολουθούν έκπληκτοι τα ...ελικόπτερα επιχειρηματιών να προσγειώνονται πάνω από τα κεφάλια
τους δίπλα από τις ομπρέλες τους!

Όπως κατήγγειλαν στο www.apokalypseis.com, Έλληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες , αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερά τους στον κόλπο του Αρκουδίου , πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους .

Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 3 το μεσημέρι , ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο άμμου και σκόνης που κάλυψε τα πάντα . Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν δύο επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους έφυγαν μετά από δύο ώρες , αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους .

Προχθές , σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών , ένα ακόμη μικρό ελικόπτερο προσγειώθηκε στον ίδιο χώρο με επιβάτες Ρώσους επιχειρηματίες .

Οι πολίτες της περιοχής καταγγέλλουν ότι η προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα από τις ομπρέλες τους και πολύ κοντά στους λουόμενους, σε χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένο ελικοδρόμιο , εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλειά τους και σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα από τυχαίο ατύχημα θα είναι τραγικά .

Όπως λένε στο www.apokalypseis.com είναι άκρως προκλητικό δίπλα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 117 ΠΜ Ανδραβίδας να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και να μην αντιδρά κάποιος εκ των αρμοδίων .

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν και από την σιωπή τοπικών παραγόντων για την γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί σε μια περιοχή τουριστικό φιλέτο ...
Πηγή: http://www.zoomblog.org/2013/06/vip.html#ixzz2XGmPn0Gu

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ