Σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση δύο ατόμων, στο Κορωπί Αττικής



Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, εξιχνιάστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 22/06/2013 στη θέση Άγιος Γεώργιος Κορωπίου.

 Ειδικότερα, συνελήφθησαν ως υπαίτιοι εμπρησμού, κατόπιν αναζήτησης, δύο άτομα, ο ημεδαπός Π.Π. 44 ετών και ο αλλοδαπός Χ.Α. 21 ετών, Πακιστανικής καταγωγής.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, καταδικάστηκαν χτες ο 21χρονος Πακιστανός και ο 44χρονος Έλληνας εργοδότης του, για τον εμπρησμό προχτές στον Αγιο Γεώργιο Κορωπίου. Υπενθυμίζεται ότι ο αλλοδαπός είχε πάρει το μοτοποδήλατο του εργοδότη του που είχε αρπάξει φωτιά. Αφού αφαίρεσε την πινακίδα με το αριθμό κυκλοφορίας για να μην αναγνωριστεί, το εγκατέλειψε και επέστρεψε στην εργασία του, χωρίς κανείς τους να ειδοποιήσει για την πυρκαγιά.
Απο το δικαστήριο κρίθηκαν και οι δύο υπαίτιοι για την πυρκαγιά. Στον Πακιστανό επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 4.500 ευρώ, ενώ εξάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον εργοδότη του.





 http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/320307/synelifthi-76hronos-gia-emprismo-sto-dilesi#ixzz2XGMPoCMM



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό