Συνελήφθη 31χρονος για διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικά στη Χαλκίδα


Συνελήφθη, χθες (12-06-2013) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 31χρονος, αφού παραβίασε παράθυρο οικίας, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού στην πόλη της Χαλκίδας, εισήλθε στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή, πλην όμως η παρουσία του δράστη έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εκείνη την ώρα επέστρεφε στην οικία του και ενημέρωσε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Β΄ Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 31χρονο εντός της οικίας. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο πάτωμα της οικίας μία συλλογή με παλαιά νομίσματα του παθόντα, που μόλις είχε αφαιρέσει.
Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή και κατασχέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους (2,25) γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 31χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε παραβιάσει και πάλι την οικία του 56χρονου, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί για την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό