Συνελήφθη 28χρονος Πακιστανος για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στα Οινόφυτα


Κατασχέθηκαν συνολικά -810- λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (17-06-2013) το πρωί στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 10:30΄ το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον δράστη να κινείται πεζός στην περιοχή των Οινοφύτων και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (81) κούτες, καθεμία από τις οποίες περιείχε (10) πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.
Συνολικά κατασχέθηκαν (810) πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.
Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας