Σε “αναμμένα καρφιά” οι επαγγελματίες για τα αναδρομικά τέλη


Την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας, ετέθη από τον κ. Λάζαρο Μαυράκη να συζητηθεί στην ολομέλεια το θέμα των αναδρομικών τελών που πρέπει να εισπραχθούν από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου, πλην όμως, δεν έγινε κατ' αρχήν δεκτό από τη Δημοτική Αρχή με τη λογική ότι είναι υποχρεωτικό να εισπραχθούν.

Μετά από την ανάγνωση της επιστολής του κ. Λ. Μαυράκη επικράτησε ένταση και η γενική εντύπωση μετά την παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Κόκκαλη, ήταν, ότι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
Ωστόσο, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Κόκκαλης δήλωσε ότι θα καλεστούν άμεσα οι επαγγελματίες για να βρεθεί μια κάποια λύση.
Το γεγονός είναι ότι στην σημερινή τραγική κατάσταση που βρίσκονται σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες, θα είναι δύσκολο να εισπραχθούν αναδρομικά τέλη παρελθόντων ετών.
Καλό θα είναι να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να βρεθεί κάποια λύση με μακροχρόνια ρύθμιση των χρεών.
Μέχρι τότε, οι επαγγελματίες θα κάθονται σε “αναμμένα καρφιά”. Γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι, αν δεν έχει κάποιος να ταΐσει την οικογένεια του, δεν θα πάει να πληρώσει και ας πάει ακόμη και φυλακή. Τέτοιες κάθετες μονομερείς ενέργειες προκαλούν κοινωνικές αναταραχές με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Σε αναμονή εξελίξεων...



http://www.anparatiritis.gr/gr/2012-03-13-17-30-31/oikonomia/2106-2013-05-09-10-28-46.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας