Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Χαλκίδα τα οποία επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα



Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα από την Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. στη Χαλκίδα, τα οποία επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα
Επιπλέον κατηγορούνται για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (19-05-2013) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 27χρονος άνδρας και μία 32χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 22:00΄ το βράδυ οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν σε περιοχή της Χαλκίδας τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε δηλωθεί η κλοπή της νωρίτερα χθες το πρωί από τον 56χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη της .
Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, απέρριψαν στο οδόστρωμα μία αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (0,85) γραμμαρίων. Επιπλέον στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,5) γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και η δίκυκλη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!