Συνεχίζονται τα έργα στο οδικό δίκτυο της Βοιωτίας


Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θεωρεί των τομέα των μεταφορών ότι αποτελεί για κάθε περιοχή, βασικό πυλώνα στήριξης και προώθησης της ανάπτυξης, σε επίπεδο υποδομών. Έτσι πέραν της ανακατασκευής, αναβάθμισης και κατασκευής μεγάλων οδικών αξόνων, στοχεύει δυναμικά και στη διατήρηση και συντήρηση του υπάρχοντος οδικού δικτύου.
Από δικούς της πόρους (ΚΑΠ κ.λ.π.), χρηματοδοτεί, μέσω προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, δράσεις, συντήρησης τμημάτων οδικού δικτύου, στα τμήματα που έχουν φθορές, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση στηθαίων, ενημερωτικών πινακίδων και διαγράμμισης, Ήδη με το έργο: «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου 2012» του οποίου η εργολαβία βρίσκεται σε εξέλιξη, προϋπολογισμού 1.400.000, Ευρώ, έχουν βελτιωθεί – συντηρηθεί τμήματα των οδικών αξόνων:


* Ερυθρές-Πλαταιές έως κόμβο Καπαρελλίου μήκους 1.800μ.,

* Κόμβος Καπαρελλίου-Μελισσοχωρίου έως διασταύρωση Θηβών-Λεύκτρων μήκους 1.200μ.,

* Μελισσοχώρι-Λεύκτρα μήκους 1.700 μ.,

* Μελισσοχώρι-Λουτουφί-Θήβα μήκους 700 μ.,

* Λιβαδειά –Ανάληψη - Κυριάκι μήκους 2.000 μ.,

* Σχηματάρι-Αυλίδα μήκους 1.700 μ.,

ενώ παρεμβάσεις συνεχίζονται στις επαρχιακές οδούς του Δήμου Τανάγρας:

* Οινόη Αγ. - Θωμάς,

* Τανάγρα - Ασωπία,

* Στεφάνη-Κοκκίνι έως εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Παράλληλα βαίνει προς υπογραφή σύμβασης το έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου Νομού Βοιωτίας» προϋπολογισμού 1.000.000,00 Ευρώ, με την οποία προγραμματίζεται να υλοποιηθούν παρεμβάσεις και σε άλλα τμήματα του δικτύου

«Η ασφαλής κυκλοφορία στην περιοχή μας, αποτελεί υποχρέωση άμεσης προτεραιότητας για την Περιφερειακή Ενότητα της Βοιωτίας. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο απαιτούν συνεχείς δράσεις-παρεμβάσεις και οι πόροι, σήμερα ειδικά, είναι περιορισμένοι. Παρ΄ όλα αυτά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τους δρόμους σε καλή και κυρίως σε ασφαλή κατάσταση. Το οδικό δίκτυο, αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας που χαρακτηρίζει κάθε περιοχή»
 
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!