Έβαλαν φωτιά στα πόδια 80χρονου για να του αφαιρέσουν 550 ευρώ


Αδίστακτοι κουκουλοφόροι ληστές έριξαν λάδι και οινόπνευμα στο θύμα τους και του έβαλαν φωτιά για να τους αποκαλύψει που κρύβει τα λεφτά του. Οργισμένοι οι κάτοικοι στα Εξαμίλια Κορινθίας καταγγέλουν στο Newsit οτι έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού και ζητούν καλύτερη αστυνόμευση.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τη φρίκη που έζησε ένας 80χρονος άνδρας στα χέρια των ληστών του τα ξημερώματα της Κυριακής, 14/4/2013.

Οι 3 κουκολοφόροι ληστές παραβίασαν την είσοδο της απομακρυσμένης μονοκατοικίας που είναι στην αρχή του χωριού Εξαμίλια στην Κόρινθο. Αιφνίδιασαν τον Π.Κ που εκείνη την ώρα κοιμόταν και τον έδεσαν στο κρεββάτι του.

Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν να βρουν χρήματα ενώ ταυτόχρονα φώναζαν στον 80χρονο πως εάν δε τους αποκαλύψει την κρυψώνα με τα λεφτά θα του βάλουν φωτιά και θα τον κάψουν ζωντανό.

Ο 80χρονος συνταξιούχος αρχικά δε τους έλεγε που έχει τα λιγοστά του χρήματα και τότε οι αδίστακτοι ληστές έκαναν πράξη την απειλή τους. Περιέλουσαν τα πόδια του ηλικιωμένου με οινόπνευμα και λάδι και του έβαλαν φωτιά.

Ο 80χρονος σφαδάζοντας από τους πόνους υπέδειξε σε ποιο σημείο του σπιτιού είχε κρυμμένα 550 ευρώ τα οποία οι ληστές τα άρπαξαν και έγιναν καπνός.

Τις φωνές τους 80χρονου άκουσαν οι γείτονες που έσπευσαν σε βοήθεια. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο αρχικά μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων που είχε στο σώμα του ο Π.Κ, διεκομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι κάτοικοι στα Εξαμίλια Κορινθίας είναι οργισμένοι και σοκαρισμένοι από το φριχτό έγκλημα. Οπως δήλωσαν στο Newsit, ο 80χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ληστείας αλλά η τέταρτη. Από τοτε που πέθανε η γυναίκα του και ζει μόνος του καθώς δεν έχει ούτε παιδιά, είναι εύκολος στόχος για τους ληστές.

Καταγγέλουν πως ένα χωριό περίπου 2.000 κατοίκων, πολύ κοντά στην Κόρινθο δεν έχει Αστυνομικό Τμήμα με αποτέλεσμα οι ληστές να αλωνίζουν καθώς οι συχνές περιπολίες των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ δεν επαρκούν. Οι κάτοικοι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση και ζητούν οι πολιτεία να μην τους αντιμετωπίζει με αδιαφορία


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=203683&catid=4

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ