Ευχαριστήριο Εξωραϊστικού Συλλόγου "Η ΑΜΠΕΛΟΣ"


Ο Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος “Η ΑΜΠΕΛΟΣ”, διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το καρναβάλι στα Οινόφυτα , υπό την αιγίδα του Δήμου Tανάγρας και με την συνεργασία του συλλόγου γυναικών Οινοφύτων, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , δημοτικού , γυμνασίου και λυκείου Οινοφύτων και του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ.
Συμμετέχοντες ήταν οι σύλλογοι Δερβενοχωρίων , τα Δήλια Δρώμενα από το Δήλεσι και τα κέντρα ξένων γλωσσών Γιούλη Λαμπρου- Σκλια και Γωγώ Κμπιώτου- Λιάπη καθώς και πλήθος πολιτών από τον ευρύτερο δήμο Τανάγρας και όμορων δήμων.
Με την παρουσία τους μας τίμησε ο Δήμαρχος Τανάγρας, κος Ευάγγελος Γεωργίου, ο Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας, κος Αθανάσιος Αικατερίνης , (ο οποίος συμμετείχε και ως καρναβαλιστής στην παρέλαση ), ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κος Νικόλαος Σιμιτζής καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι .
Ευχαριστούμε τον δήμο Τανάγρας , τον δήμαρχο καθώς και τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Οινοφύτων ,για την προσφορά τους στην ηχητική κάλυψη του καρναβαλιού , για τον ξυλοπόδαρο και για το λεωφορείο για την μεταφορά των δημοτών προς τα Οινόφυτα.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους της κοινότητας Οινοφύτων που βοήθησαν.
Ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους τις εταιρείες
ΒΙΟΚΥΤ
ΧΡΩΜΟΧΗΜΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟΣ
ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ
ΜΟΝΟΣΤΥΡ
CPI DOM
COCA-COLA
MY MARKET
SUPER MARKET ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΗΡΙΔΑΝΟΣ
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του γεωργικού συνεταιρισμού Οινοφύτων κο Φάνη Σκλιά για την παραχώρηση της αποθήκης του Συνεταιρισμού, στην οποία έγιναν όλες οι εργασίες του καρναβαλιού.
Ευχαριστούμε τις εθελοντικές δυνάμεις Σχηματαρίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Μιχάλη Καπάκα για την πολύτιμη συνδρομή τους.
Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσέφεραν από το λιγότερο μέχρι και το περισσότερο για να στηθεί το καρναβάλι. Σίγουρα λάθη και παραλήψεις υπήρχαν και γι’ αυτό είμαστε εδώ για να φτιάξουμε του χρόνου ένα ακόμα καλύτερο καρναβάλι με την συμμετοχή όλων και ακόμη περισσότερων.
Εκ του συλλόγου
Ο πρόεδρος Σάββας Γελέκας
Το Δ.Σ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας