Από κομμωτής, διοικητής Νοσοκομείου!
Το φάκελο με τους περίεργους διορισμούς ανοίγει σήμερα το leaks.gr. Η πρώτη υπόθεση αφορά διορισμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2008. Εκείνη την περίοδο γνωστός κομμωτής της Καρδίτσας μετατράπηκε σε διοικητή Νοσοκομείου!

Υπουργός Υγείας ήταν ο κ. Αβραμόπουλος. Τομεάρχης Υγείας ήταν ο κ. Τσιάρας. Σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος είναι υπουργός Εξωτερικών. Υφυπουργός Εξωτερικών είναι ο κ. Τσιάρας. Ο κ. Τσιάρας εκλέγεται στην Καρδίτσα όπου διατηρεί το κομμωτήριό του ο «διοικητής». Πρόκειται για τον κ. Μάριο Μαρσινόπουλο ο οποίος χρησιμοποιώντας πλαστό πτυχίο Νοσηλευτικής κατόρθωσε να παραμείνει μέχρι το 2010 ως επικεφαλής του Νοσοκομείου Μολάων και στη συνέχεια να προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλος στο Δήμο Καρδίτσας.

Εκεί, βέβαια, τον κατάλαβαν. Παραμένει άγνωστο εάν οι κ.κ. Αβραμόπουλος και Τσιάρας γνώριζαν για την "πλαστότητα" του πτυχίου. Είναι όμως σίγουρο ότι εάν επιθυμούσαν θα μπορούσαν να είχαν διορίσει καποιον πραγματικό επιστήμονα ως διοικητή του Νοσοκομείο. Ίσως κάποιον γιατρό, όπως συνηθίζεται...

http://leaks.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1198:2013-02-15-15-22-45&catid=2:uncategorised&Itemid=225


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύλληψη στο Σχηματάρι για παραβίαση του Κ.Ο.Κ.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Φοβερό τροχαίο με νεκρούς και τραυματίες στην Εγνατία

Αύξηση-ρεκόρ κατά 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ