Οι Τούρκοι "βρήκαν" στρατόπεδα τρομοκρατών σε Δήλεσι και Κινέτα

 

Στην Κινέτα και στο Δήλεσι ''ανακάλυψαν'' δύο νέα στρατόπεδα εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών στην Ελλάδα προβοκατόρικοι κύκλοι στην Τουρκία και με κατευθυνόμενες διαρροές γέμισαν τα τουρκικά ΜΜΕ, προκαλώντας σκληρή απάντηση από την Αθήνα.

Το τουρκικό παραμύθι, όπως μετ' επιτάσεως έχει παρουσιάσει με ρεπορτάζ του το ONALERT τις τελευταίες εβδομάδες,ξεκίνησε με απανωτά δημοσιεύματα περί ύπαρξης στρατοπέδου εκπαίδευσης στον καταυλισμό του Ερυθρού Σταυρού και του ΟΗΕ στο Λαύριο: Επί μήνες εμφάνιζαν κάθε δράστη βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη να έχει εκπαιδευτεί στο ...Λαύριο και να ... δουλεύει σε ...ψησταριές με ...γύρο!

Χθες, μετά την νέα σκληρή δήλωση του ΥΠΕΞ στα τουρκικά ΜΜΕ, το παραμύθι πήρε άλλες διαστάσεις αφού οι ...σεναριογράφοι της ΜΙΤ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ...ανακάλυψαν νέα ''στρατόπεδα στην Κινέτα και στο Δήλεσι!!! Σε κτίρια κοντά στην παραλία όπου τα τα ... όπλα τα ...θάβουν δίπλα σε ...κορομηλιά ( σ.σ. προφανώς για να ...φυτρώσουν ή για να είναι ...δροσερά στον ...ίσκιο της!)
Eglimatikotita

http://www.inews.gr/0/oi-tourkoi-vrikan-stratopeda-tromokraton-se-kineta-kai-dilesi---apantisi-tou-ypex.htm


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό